Take a fresh look at your lifestyle.

Ngjarjet e datës 18 qershor

Asociacioni i Veterinerëve të Kafshëve të Shoqërimit të Kosovës organizon konferencë për kafshët e shoqërimit, me temë mbi menaxhimin e praktikave veterinare dhe marketingun. (Hotel International Prishtina, ora 9:00)

Federata e Pingpongut të Kosovës në bashkëpunim me KPP Shpresa, si dhe Kuvendin Komunal të Skenderajt organizojnë turneun memorial të veteranëve “Dr. Fatmir Fazlija”. (SHMU “Abedin Rexha” në Turiqec, ora 10:00)

Lidhja Demokratike e Kosovës mban konferencë për media. (Selia qendrore e LDK-së, ora 11:00)

Nis Festivali multikulturor “Të festojmë së Bashku”. (Parku i qytetit në Prishtinë, ora 11:00-19:00)

Mbahet Karnavali tradicional Golden Eagle. (Para objektit të Komunës së Suharekës, ora 18:00)

Comments are closed.