Take a fresh look at your lifestyle.

​Prishtina ndez dritat e Sahat Kullës

Sonte është bërë ndriçimi i Sahat Kullës në Prishtinë si pjesë e projekteve të përbashkëta ndërmjet Komunës dhe UNDP-së për ruajtjen dhe restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore. Kryetari i Prishtinës Përparim Rama ka falënderuar…

Ish ministrja e Arsimit: Mos luani me qytetarë

Ish ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami i ka bërë thirrje juristëve, sidomos siç shkruan ajo që janë të afërt me Qeverinë, që t’i tregojnë kryeministrit, dhe ministrit të Financave se në bazë të parimit të ligjshmërisë, askujt nuk mund t’i…