Take a fresh look at your lifestyle.

Pritet të thellohet bashkëpunimi mes FSK-ës dhe Komunës së Prishtinës

Komandanti i FSK-së, Gjenerallejtënant Bashkim  Jashari, ka pritur sot në takim kryetarin e Komunës së Prishtinës, Përparim Rama.

Fillimisht Gjeneral Jashari ka njoftuar Ramën për arritjet e FSK-së dhe për synimet e saj në të ardhmen.

Gjatë takimit diskutimet e përbashkëta u fokusuan rreth mundësive të bashkëpunimit institucional dhe projekteve të përbashkëta me qëllim të rritjes dhe përmirësimit të sigurisë, si dhe mirëqenies së qytetarëve të kryeqytetit e pjesëtarëve të FSK-së.

Ndër të tjera, Rama e falënderoi Gjeneral Jasharin për pritjen dhe njëkohësisht u pajtuan për koordinim në të ardhmen dhe thellim të bashkëpunimit edhe në fusha tjera me interes të përbashkët.

Comments are closed.