Take a fresh look at your lifestyle.

​Disa rrugë të Prishtinës do të mbyllen për qarkullim gjatë fundjavës

Kryqëzimi i rrugës “Ukshin Hoti” me rrugët “Garibaldi” dhe “Luan Haradinaj” në Prishtinë do të mbyllet për qarkullim gjatë kësaj fundjave.

Kjo për shkak të disa punimeve që do të zhvillohen për zgjerimin e rrjetit të ngrohjes, ka njoftuar “Termokos”.

“NP “Termokos” SH.A., njofton opinionin e gjerë se këtë fundjavë, më 13 dhe 14.05.2023, për shkak të punimeve, që do të zhvillohen për zgjerimin e rrjetit të ngrohjes, do të mbyllet për qarkullim rruga “Ukshin Hoti”, përkatësisht kryqëzimi i saj me rrugët “Garibaldi” dhe “Luan Haradinaj”, thuhet në njoftim.

Aktualisht, “Termokos” është duke punuar në pesë projekte për zgjerim të ngrohjes.

Ndërsa dy javë më parë ka përfunduar sezoni i ngrohjes 2022/2023.

Comments are closed.