Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Public Affairs

Ngjarjet e datës three dhjetor

Shoqata e Intelektualëve ‘JAKOVA”, promovon monografisë “Dogana ndër vite”, të autorit Ylber Rraci, udhëheqës shumëvjeçar i këtij institucioni në vitet e pasluftës. (Biblioteka e qytetit në Gjakovë, ora 12:00) Komuna e Prishtinës do të…

​Ngjarjet e datës 1 dhjetor

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale shqyrton Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023, për fushat që janë në fushëveprim të Komisionit. (Kuvendi i Kosovës, salla N-302, ora 09:00)…