Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

Public Affairs

Ngjarjet e datës 21 shtator

Kryetarja e Dhomave të Specializuara Ekaterina Trendafilova do të mbajë aktivitet të Programit për Komunikim dhe Ndërgjegjësim. (Online, ora 10:00) Komisioni për të Drejtat e Njeriut mban diskutim mbi trajtimin e rasteve të dhunës në…

Ngjarjet e datës 19 shtator

Organizata gjermane Education Unlimited organizon Kampin Veror 2022. Merr pjesë kryeministri Albin Kurti. (Gjimnazi “Loyola” Prizren, ora 08:45) Zyra për Qeverisje të Mirë – Zyra e Kryeministrit mban konferencën “Strategjia për…