Take a fresh look at your lifestyle.

“Duje” ka 1 milionë klikime, a do të jetë kënga fituese e këtij Eurovisioni ? – Lajmet e fundit“Duje” ka 1 milionë klikime, a do të jetë kënga fituese e këtij Eurovisioni ?
Albina dhe Familja Kelmendi do të ngjiten sonte në skenën e Eurovizionit për të perfomruar për së dyti herë këngën e tyre “Duje”, pasi siguruan finalen.


Shqipëria në natën e dytë gjysmë finale ishte e para që u kualifikua në fazën e fundit.Performanca e Albines dhe Familjes Kelmendi, në bazë të klikimeve në Youtube, është një ndër më të shikuarat.


Aktualisht, kënga ka arritur 1 milion klikime, derisa shifra milionëshe kanë kapur edhe Izraeli, Kroacia, Norvegjia, Suedia, Italia dhe Çekia.Albina dhe familja e saj sonte do të përformojnë të dhjetët në radhë.


Ndërkaq, menyra për të votuar për Shqipërinë është duke dërguar me SMS numrin 10 në këta numra, nëse jeni rezident të shteteve si më poshtë.


Comments are closed.