Take a fresh look at your lifestyle.

E lanë vetëm Luizi dhe Kiara, Efi habit me deklaratën e fundit

Ky edicion i Big Brother ka bere qe te krijoj shume personazhe qe tani publiku u pelqen mjaft shume me te cilet me disa eshte mesuar qe prej me shume se tre muaj e disa prej tyre qe kane ardhur me vone por qe perseri kane fituar simpatine e publikut per disa veqori qe ata i pelqejne.

Në një bisedë me Nitën dhe Dean, Efi u shpreh se nuk ka asnjëherë qëllimin të bëhet me dikë tjetër për të “sulmuar” një banorë. Ajo tha se është dhe do jetë vetëm në atë lojë, e pavarësisht, atë ç’ka dëshiron do ta thotë po njësoj edhe sikur të ketë dhjetë banorë përballë saj.

Nita tha se deri më tani nuk e ka parë diçka të tillë prej Efit, pasi sipas saj ajo ka qëndruar gjithmonë krahë Luizit, për ta mbështetur. Por Efi kundërshtoi duke thënë se ajo ka mbështetur dhe banorë të tjerë, por ata nuk e bëjnë dot dallimin pasi e kanë fokusin në marrëdhënien e saj me Luizin. Marredhenia e saj me Luizin e Kiaren eshte perfolur ne te gjitha Prime- qe kur jane rifutur banoret e rinje.

Te marten ne Prime, Luizi u zhgenjye shume nga Efi pasi ajo e kishte ofenduar me nene dhe Luizi tha se ai nuk do te shpreher kurre sic ajo eshte shprehur per nenen e Luizit dhe pasi ia ka permendur nenen Luizi eshte shprehur se Efi e ka lojen me nenen e tij dhe jo me te andaj do ta injoroj e nuk do ti flase.

Comments are closed.