Take a fresh look at your lifestyle.

“Kam vendosur të ta jap ty çmimin e madh”, Luizi i bën premtim madhor Kiarës – Lajmet e fundit“Kam vendosur të ta jap ty çmimin e madh”, Luizi i bën premtim madhor Kiarës
Në një bisedë të zhvilluar ditën e sotme mes Luizit dhe Kiarës në dhomën e ndenjes duket se janë bërë premtime të mëdha.


Me siguri Luizi ka thënë se çifti do të jetë në finale teksa këngëtari dëshiron që t’ja jap çmimin e madh të dashurës së tij.


Luizi: Tani unë dhe ti jemi në finale, që të dy dhe e fiton ti.


Kiara: Ç’pate Lui?


Luizi: Kam vendosur me ta dhënë ty, sepse të dua shumë për Zotin. E meriton


Kiara: Po ik o Lui, ik.


Comments are closed.