Take a fresh look at your lifestyle.

KFOR-i shton prezencën përgjatë vijës kufitare – Lajmet e funditKFOR-i shton prezencën përgjatë vijës kufitare
Komanda Rajonale-Perëndim e KFOR-it ka zhvilluar aktivitetin “Eagle Nine”, me qëllim të rritjes së pranisë së trupave të KFOR-it, si përgjatë vijës kufitare me Serbinë, ashtu edhe në disa nga zonat e thella të Kosovës.


Sipas njoftimit, njësitet italiane të KFOR-it, të përforcuara nga togat Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, dhe Moldavisë, kanë kryer vëzhgime statike, të mbështetura nga patrullimet mobile ditën dhe natën në komunat e Istogut, Shtërpcës, Hanit të Elezit, Kaçanikut, Rahovecit dhe Dragashit.


KFOR-i operon nën mandatin e Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara të vitit 1999, për të siguruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt dhe lirinë e lëvizjes për të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë. 


Comments are closed.