Take a fresh look at your lifestyle.

KRU “Prishtina”: Nga sot zero tolerancë për konsumatorët ilegalë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton se sot do të realizohen dy shkyçje të mëdha dhe se nga sot do të ketë zero tolerancë për konsumatorët e kyçur ilegalisht në sistemin publik të ujësjellësit.

Në llogarinë e Facebook-ut të kësaj kompanie bëhet e ditur se furnizimi me ujë të pijshëm po rrezikohet gjithnjë e më shumë nga kyçjet e paautorizuara, nga ata konsumatorë që furnizohen me ujë duke shfrytëzuar alternativa ilegale.

“Andaj, sot e tutje do jemi pa kompromis ndaj atyre që me vjet marrin ujë pa paguar për shërbime të ujit, e aq më keq kur sot kemi blloqe banesore që as nuk janë regjistruar edhe pas dhjetëra vërejtjeve që u kemi bërë.

Nuk ka ujë të pijshëm pa paguar faturat e ujit dhe as për ata që kanë shfrytëzuar alternativa ilegale. Nga sot, në aksion të paparë deri më sot”, thuhet në një pjesë të postimit të KRU “Prishtina”.

Comments are closed.