Take a fresh look at your lifestyle.

Libra shkence plot, lexues pak – Lajmet e funditLibra shkence plot, lexues pak
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, ka organizuar Panairin Mbarëkombëtarë të Librit Akademik dhe Shkencor, në të cilin do prezantohen një mori titujsh.


Në panair po marrin pjesë 15 institucione nga vende të ndryshme, derisa vetëm në ditën e parë u promovuan dhjetra tituj.


Ata që ekspozuan librat e tyre, në ditën e parë thanë se interesimi ka qenë i ulët, derisa vizitor kanë pasur kryesisht komunitetin e profesorëve.


Panairi do qëndroj i hapur deri më 26 prill.Comments are closed.