Take a fresh look at your lifestyle.

Më tha do të të vras

Tea Trifoni ka bërë një deklaratë tronditëse ditën e sotme, se Kiaria dhe të afërmit e saj e kishin kërcënuar.

Ish-banorja e “Big Brother VIP”, tregoi se Kiara me kunatin e saj se ka kërçnuar duke i thënë “do të të vras je kështu je ashtu”, teks aka shtua se sipas saj Kiara nuk thotë asgjë para kamerave, por kur fiken çfarë nuk thotë.

“Te dera e Topit më kanë kërcënuar, Kiara me kunatin e saj, familjarin, më tha do të të vras je kështu je ashtu, është punonjës ministrie ai tjetri.

Më thanë që është burri i tezes së saj.

I thashë thjesht që hajde, por ai iku.

Njerëzit janë shumë ndryshe mbrapa skene, Kiara nuk thotë asgjë para kamerave, por kur fiken çfarë nuk thotë, shan etj.

Kam folur me prduksionin, me Kiarën jo, ajo nuk u ftua në një prime prej kësaj gjëje.

Më thanë bëje publike.”– tha Tea.

Comments are closed.