Take a fresh look at your lifestyle.

Mësohet motivi që çoi në plagosjen e dy personave në Prishtinë? – Lajmet e funditMësohet motivi që çoi në plagosjen e dy personave në Prishtinë?
Dy persona janë plagosur në rrugën “Qamil Hoxha” në Prishtinë.


Njëri nga ta ka pësuar nga mjeti i mprehtë (thikë) ndërkaq tjetri është plagosur nga arma e zjarrit.


Të plagosurit janë O.P, 24 vjeçar dhe D.M, 25 vjeçar.


Jo zyrtarisht Klan Kosova, merr vesh se si shkak që e ka sjell plagosjen ka qenë një rrahje e cila ka ndodhur para disa ditësh në një lagje periferike, e që ka vazhduar edhe në qendër të kryeqytetit.


 


Comments are closed.