Take a fresh look at your lifestyle.

Ngritet kallëzim penal ndaj zyrtarit të MPB-së, shfrytëzoi parkingun e ministrisë për “Rent a Car” – Lajmet e funditNgritet kallëzim penal ndaj zyrtarit të MPB-së, shfrytëzoi parkingun e ministrisë për “Rent a Car”
Është ngritur kallëzim penal ndaj një zyrtari të Ministrisë së Punëve të Brendshme.


R.A, akuzohet se në cilësiinë e zyrtarit të kësaj ministrie e kishte shfrytëzuar parkingun për veturat e një kompanie “Rent a Car”.


“Gjatë punës hetimore, policia ka arritur të sigurojë dëshmi se i dyshuari në vazhdimësie ka kryer ketë vepër penale nga viti 2020. Policia ka gjetur e sekuestruar prova për kryerjen e kësaj vepre”, thuhet në njoftimin e policisë.


” I dyshuari është intervistuar, është iniciuar rasti si më lart dhe me aktvendim nga prokurori kompetent rasti do të vazhdojë në procedurë të rregullt”, thuhet në njoftimin e policisë


Comments are closed.