Take a fresh look at your lifestyle.

Nuk dua të tregoj sa e vështirë ishte

Filloreta Raçi – Fifi u bë nënë për herë të parë ditën e martë (25 prill). Ajo dhe partneri i saj, biznesmeni shqiptar, Adis Patushi, kanë mirëpritur një djalë që e pagëzuan me emrin Theo Mal.

E së fundmi ajo ka publikuar në TiKTok një video të shkurtër të ditës kur erdhi në jetë djali i saj. Videon e ka kompletuar me disa momente të rëndësishme, duke e përshkruar tërësisht situatën që kaloi.

Shkrimi i plotë i Fifit: “Një video e shkurtër e ditës që erdhi në jetë im bir Nuk po e kuptoja çfarë po ndodh me trupin tim e as me bebin kur filluan kontraksionet deri ia dëgjova rrahjet në monitor…kisha frikë.

Dhe nuk dua të tregoj përjetimin se sa e vështirë ishte. Thjesht dua të falënderoj Zotin që ndihmojë ta sillja në jetë melaqen. Momenti që e kisha në krahë. Momenti më i bukur në jetë. Bekim.

Faleminderit dhe ty. Faleminderit shpirt që më bëre të përjetoj ndjenjën më të shtrenjtë në botë. Tani e kuptoj sa të bekuara qenkan nënat”. Shiko videon:

Comments are closed.