Take a fresh look at your lifestyle.

Sabiani thyen rregullat e produksionit gjatë telefonatës me Kejsin

Në fillim të prime të shtunës Arbana Osmani, ndau lajmin me banorët për ngjarjen në “Top Channel”. Kjo u bë në mënyrë që edhe ata të vendosin, nëse duan ta vijojnë këtë rrugëtim, apo ta ndërpresin nëse nuk ndihen të sigurt. Për tua lehtësuar vendimin, produksioni ka vendosur që atyre të ju mundësojë kontakti me familjarët përmes telefonatës.

Banoret kane pritur qe dje qe do te bejne telefonaten ndersa kjo ka ndodhur sot ku banoret me radhe jane ftuar ne dhomen e surprizave per te folur me familjaret e tyre dhe per ti pyetur mendimin e tyre nese duhet ta vazhdojne garen.

Deri me tani nga te ato telefonata qe jane bere shumica e familjareve i kane inkurajuar banoret qe te vazhdojne lojen pasi sipas tyre ajo qe ka ndodhur jashte nuk ka te bej fare me ta andaj ata duhet qe ta vazhdojne endrren e tyre dhe mos te dalin vetem nese largohen me eliminim. Nga banoret qe deri tani kane kryer telefonatat jane Elvisi, Kristi, Dea, Olta dhe Keisi.

Gjatë bisedës se Kejsit me Sabianin, ai ka thënë se kjo duhet të rrije me Luizin. Kjo ka bërë që të ndalet telefonata dhe të thyen rregullat duke dhënë informacione nga jashtë. Ndersa nuk eshte telefonuar me per te mos dhene me shume informacione pasi kjo nuk eshte e lejueshme.

Comments are closed.