Take a fresh look at your lifestyle.

ŠOK! Teodora se oglasila nakon Anđelovih GORKIH SUZA i priznanja da je VOLI! Džehverovićkine reči će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA! – PressOnline

Emisija ”Gledanje snimaka” sinoć u Beloj kući napravila pometnju kao nikad ranije, a Anđelo Ranković doživeo je emotivni brodolom kada je na ekranu ugledao snimak svoje bivše devojke, pevačice Teodore Džehverović.

svoje bivše devojke, pevačice Teodore Džehverović.

foto:pink

Naime, zadrugarima je pušten video iz prve sezone najgledanijeg rijalitija kada se Teodora zbog Anđela žestoko sukobila sa MC Aleks, što je Anđela vratilo pet godina unazad te je izleteo iz Bele kuće i ronio suze.

Ranković je nakon svega otkrio da Teodoru nikada nije prevario, te da je nikada neće preboleti, a potom se za Pink.rs oglasila Teodorina majka, Gordana Džehverović, poznatija kao Mama Džehva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo sada stupili u kontakt sa Teodorom koja je imala komentar na čitavu situaciju, na koju sigurno nije ostala imuna.

– Nemam nikakav komentar. To je za mene prošlost, hvala na razumevanju – zaključila je Teodora Džehverović kratko i jasno, nakon svega, za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvor: pink.rs

Comments are closed.