Take a fresh look at your lifestyle.

Telekomi sqaron arsyet e telasheve me platformat 2G dhe 3G – Lajmet e funditTelekomi sqaron arsyet e telasheve me platformat 2G dhe 3G
Telekomi i Kosovës ka sqaruar se arsyeja e problemeve të konsumatorëve me platformat 2G dhe 3G është modernizimi dhe zgjerimi i rrjetit të tyre dhe platformave teknologjike.


Siç ka njoftuar nëpërmjet një deklarate në rrjetin social, Facebook, Telekomi ka investuar shumë miliona në përmirësimin e infrastrukturës së tyre për të rritur kapacitetet dhe ofruar shërbime më të mira për konsumatorët.


“Të premten, në kuadër të aktiviteteve për zgjerimin e kapaciteteve për rrjetin 4G, të cilat veçse janë rritur për rreth 25%, pati një afektim të pjesshëm në platformat e tjera të shërbimeve të internetit 2G dhe 3G. Sigurisht, kjo krijoi shqetësime të arsyeshme te konsumatorët tanë, shqetësime të cilat janë adresuar dhe është punuar e po punohet pa u ndalur për tejkalimin e plotë të tyre”, thuhet në njoftimin e operatorit Vala.


Në këtë fazë të investimeve për zgjerimin e kapaciteteve të rrjetit 4G, ka pasur një ndikim të pjesshëm në performancën e platformat 2G dhe 3G. Kjo do të thotë që konsumatorët mund të kenë hasur vështirësi në përdorimin e shërbimeve të internetit në këto platformat.Kompania e telekomunikacionit pranon se kjo ka shqetësuar konsumatorët, dhe sipas njoftimit, ata kanë punuar pa pushim për të adresuar dhe zgjidhur këto shqetësime.


Po ashtu, operatori Vala ka sqaruar edhe një herë se janë në fazë intensive të ndërrimit të platformave ekzistuese me ato të fjalës së fundit në teknologjinë telekomunikuese.


Përveç modernizimit të rrjetit, kompania ka në plan të ofrojë oferta shumë të favorshme për të siguruar që konsumatorët të kenë akses sa më të mirë të shërbimeve të tyre. Ata janë të angazhuar për tejkalimin e plotë të çdo telashe dhe për të siguruar përfitime maksimale për konsumatorët e tyre.


Comments are closed.