Take a fresh look at your lifestyle.

Tërnavën për Bajram e viziton edhe Drejtori i PK-së, Gazmend Hoxha – Lajmet e funditTërnavën për Bajram e viziton edhe Drejtori i PK-së, Gazmend Hoxha
Me rastin e festës së Fitër Bajramit, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha së bashku me bashkëpunëtorë, kanë vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës ku u pritën nga myftiu Naim Tërnava me bashkëpunëtorët e tij.


Hoxha uroi Tërnavën dhe të gjithë qytetarët e Kosovës të fesë islame me rastin e festës së Bajramit.


Myftiu Tërnava, sipas njoftimit të Policisë së Kosovës, uroi të gjithë pjesëtarët e PK-së dhe në të njëjtën kohë theksoi se “jemi krenarë me Policinë e Kosovës për punën që po bën si garantuese e sigurisë në vend”. /klankosova.


Comments are closed.