Take a fresh look at your lifestyle.

Unë mendoj se ti aktron (VIDEO)

Big Brother është ndër formatet më të pëlqyera në vendin tonë. Personazhet pjesëmarrëse kanë fituar simpatinë dhe vëmendjen e publikut, duke i mbërthyer para ekranit me orë dhe ditë të tëra.

Aktori i njohur i humorit, Elvis Pupa i ka thënë Oltës që ajo aktron. Këtë mendim ai shprehet ta ketë pasur edhe për disa banorë të tjerë. Por pavarësisht kësaj ai tha se çdokush ka sjelljen e vetë dhe se ai nuk është askush të gjykojë.

Olta nga ana tjetër, i tha se është mendimi i tij dhe ka të drejtën ta shprehi. Biseda: Ervisi: Unë kam thënë që ti aktron, nuk është ofendim. Më vjen mirë që e mendon në atë formë. Kur e mendon thellë thellë, edhe mua nuk më vjen mirë që etiketoj dikë.

Për një arsye apo një tjetër ka arsye për t’u sjellë kështu. Në fund të ditës më vjen keq kur mendoj ndryshe për dikë, po nuk dua të ndaloj njeri të mendojë kështu. Lekët i duam të gjithë. Olta: Këtu do përshtatesh, nuk mund të të thonë je mashtrues e të rrish duarkryq.

Comments are closed.