Take a fresh look at your lifestyle.

Adelina i lë nën hije vajzat e reja me këtë pamje, po duket si 15 vjeçare

Adelina Ismaili, cilësohet si DIVA e muzikës shqiptare.Me muzikën e saj në fillimet e para, ajo solli një rrymë tjetër, duke thyer shumë tabu si në veshje ashtu edhe në tregun muzikorë.

Ajo gjithmonë është pëlqyer shumë nga audienca e saj besnike, pasi gjithmonë ka sjellë risi në çdo vit. Gjithsesi, tani ajo ka hequr dorë nga muzika, e i është përkushtuar më shumë profesionit tjetër, atë të moderatores.

Adelina Ismaili i lë nën hije vajzat e reja me këtë pamje, po duket si 15 vjeçare. Këngëtarja e mirënjohur, Adelina Ismaili, mbetet një diva për estradën shqiptare. Ajo po shkëlqen në ekran si gjithmonë, por tani jo si këngëtare.

Në rolin e moderatores ajo po arrin një shikueshmëri mjaftë të lartë në emisionin e saj. Stili, sharmi dhe e folura bukur janë merita të saj që i prezanton ende me kaq elegancë edhe pas disa pauzash në jetën profesionale.

Comments are closed.