Take a fresh look at your lifestyle.

Ako nas privedu ćutite, ne mogu nam ništa – nema tela! – PressOnline

Tužilaštvo za organizovani kriminal u drugoj po redu optužnici protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića opisalo je da su posle otmice Nikole Mitića vođe klana same sonom kiselinom i varikinom ribale prostorije stadiona Partizan.

foto:pink

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković, zvani Mesar, organizatori kriminalne grupe koja je optužena za sedam brutalnih ubistava, sami su sonom kiselinom oribali prostorije na stadionu FK Partizan u kojima su posle otmice brutalno mučili i tukli Nikolu Mitića 10. avgusta 2020!

Foto: Nestali Srbija

Mitić je, podsetimo, otet kod američke ambasade u Beogradu, usred dana, pa je Belivukovim automobilom prebačen u prostorije koje su koristili na stadionu Partizana, a potom vezan odvezen u “klanicu”, kako su među sobom pripadnici grupe zvali kuću u Ritopeku, i u njoj mučen, ubijen, a potom isečen na komade i samleven.

Nevoljina “škoda”

Mitić je, kako se navodi u optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal, otet i ubijen jer su pripadnici klana otkrili da prati Belivuka i Miljkovića. Organizovali su kontrapratnju i oteli ga, a on im je navodno priznao da ga je poslao Lazar Vukićević, koji je kasnije namamljen i ubijen.

U presretnutoj komunikaciji otkriveno je da je Belivuk sam učestvovao u otmici. – Svi nazad, uhvaćen je! Oteli smo čoveka, s nama je čovek, morate hitno da ga vozite odavde! – poručio je Belivuk, kako Kurir saznaje, pripadnicima kriminalne grupe preko Skaja.

Istražitelji su prikupili dokaze, na osnovu kojih tužilaštvo tereti kriminalnu grupu da je Mitića posle otmice na stadion prebacila u Belivukovoj “škodi”. Zbog toga je, navodno, nastala panika, jer su se plašili da je neko od građana prijavio policiji otmicu, koja se odigrala usred dana, pred svedocima. Mitića je, navodno, Belivuk tukao još u svojoj “škodi”, zbog čega ju je istog dana poslao na dubinsko pranje kako bi uklonio krv.

Foto: TV Pink Printscreen

  • Odvezli su ga direktno na stadion jer, kako se zaključuje iz presretnute komunikacije, nisu bili spremni za otmicu toga dana. Na stadionu su ga brutalno tukli i mučili, a potom ga hitno prebacili u kuću u Ritopeku. Srđan Lalić, koji je jedini među njima IT stručnjak, navodno je obrisao snimke sa sigurnosnih kamera koje pokrivaju prostorije koje su samo oni koristili na stadionu – objašnjava izvor.

Tragovi krvi

Belivuk i Miljković su odmah sonom kiselinom i varikinom oprali prostorije u kojima je bilo tragova krvi.

  • Sad moramo da krečimo hitno, mnogo krvi ima – poručio je Belivuk svima u grupi na Skaju.
  • Sve išmirglano i varikinom prebrisano – odgovorio je Miljković i ohrabrio ostale da ne paniče ako dođe policija: – Što se dela tiče, ne mogu nam ništa, nema tela. Ako nešto bude, neka se brane ćutanjem, al’ nema šta da bude, nema tela, isekli smo ga.

Izvor: pink.rs

Comments are closed.