Take a fresh look at your lifestyle.

Albina dhe Familja Kelmendi surprizojnë publikun në Tel Aviv – Lajmet e funditAlbina dhe Familja Kelmendi surprizojnë publikun në Tel Aviv
Festivali Evropian i Këngës ka nisur turneun promovues.


Pas Varshavës, Albina dhe Familja Kelmendi ka surprizuar publikun në Tel Aviv, duke performuar live këngën “DUJE” me një përkrahje të jashtëzakonshme nga i gjithë publiku pjesëmarrës të cilët njëzëri kanë kënduar refrenin saj.Image

Të pranishëm ishin edhe stafi i Ambasadës Shqiptare në Izrael, përfshirë ambasadorin Dr. Bardhyl Canaj. /izraelisot/Comments are closed.