Take a fresh look at your lifestyle.

Ankesa për Presidentin e Big Brother nga populli

Big Brother Vip Albania po vazhdon duke sjellur shume debate te forta e te papritura mes banoreve ku disa prej tyre jane fiktive pra banoret i shpikin vete permes disa detajeve qe kapin vetem per te krijuar debat e te dalin ne Prime por padyshim disa prej tyre jane edhe te verta ku ata preken nga fjalet e njeri tjetrit ne situata te ndryshme.

Gjatë miratimit të ligjeve, Presidenti shpesh ka kundërshtuar disa nga propozimet e qeverisë. Ai nuk ka qënë dakord dhe ka kërkuar rishikimin e tyre, gjithashtu ka shprehur mendimin e tij dhe ka dashur të nderhyjë në ligjin e propozuar nga qeveria per ta ndryshuar.

Por duket se kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak popullit. Ata kanë shprehur revoltimin e tyre kundrejt ndërhyrjes dhe diskutimit të presidentit me qeverinë, pasi detyra e tij është thjesht të miratojë me Po ose Jo, ligjin e propozuar. Kryeministri ka deklaruar që në seancën e ardhshme do t’i parashtrojë disa kërkesa për ndryshim Presidentit, e në rast se nuk i pranon, ai do të shkarkohet.

Kryeministri edhe Luizi i cili ka dhene shume shembuj per qeverine ku banoret jane habitur me diturine e tij per politiken e me se shumti edhe habitur Nita ku i ka thene nese ka pervoj sepse i di te gjitha ndersa Luizi me shaka i eshte kthyer Nites duke i thene qe ta pyes Bledin sepse ai e di.Shiko videon:

Comments are closed.