Take a fresh look at your lifestyle.

Bëhu oficer i Ushtrisë së Kosovës – Lajmet e funditBëhu oficer i Ushtrisë së KosovësFoto: Laura Hasani
Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin akademik 2023/2024 për disa qendra universitare.


Konkursi është i hapur për Qendrën për Studime Universitare të FSK-së, dhe Republikën e Turqisë për Akademinë Ushtarake Tokësore dhe Akademinë ushtarake Mjekësore.


Aplikimet mund të bëhen nga data 1 qershor deri më 15 po të njëjtit muaj.


Ndërsa të drejtë aplikimi kanë të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës, nga mosha 18-22 vjeç.


Ministria e Mbrojtjes ka publikuar formularin e aplikimit dhe u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve të interesuar, pa dallim etnie, që të aplikojnë.Comments are closed.