Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

Kosovës

Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran

Fondi Sovran mund të ndikojë në zhvillimin ekonomik të Kosovës dhe rezultatet e para pritet të shihen pas pesë vjetësh, thotë për Radion Evropa e Lirë ish-drejtori menaxhues në Agjencinë Kosovare të Privatizimit, Ekrem Hajdari.Eksperti i…