Take a fresh look at your lifestyle.

Çfarë thotë teksti “Duje”, i Albina Kelmendit dhe familjes së saj

Kënga “Duje” e Albina Kelmendit dhe familjes së saj do të jetë përfaqësuese e Shqipërisë në “Eurovision 2023” që do të mbahet në Liverpool të Mbretërinë e Bashkuar.

Ajo u shpërblye me çmimin e dytë nga juria profesionale, por votimi i publikut ishte ai që përzgjidhte këngën përfaqësuese të shteti për në festivalit evropian.

Kompozimi i artistit Enis Mullaj është mirëpritur nga publiku dhe ka marrë komente të shumta në rrjetet sociale.

Por vëmendje të madhe ka marrë edhe teksti i këngës, i cili i është besuar tekstshkrueses Eriona Rushiti.

Domethënia e këngës bazohet mbi parimet familjare, ku një çift shkon drejt divorcit, pa menduar dhembshurinë e fëmijëve të tyre.

Shiko videon:

Comments are closed.