Take a fresh look at your lifestyle.

Ed Sheeran publikon albumin “Subtract” – Lajmet e funditEd Sheeran publikon albumin “Subtract”
Të premten, Sheeran publikoi “Subtract”, albumin e fundit në serinë Mathematics që filloi me Plus më 2011. Që u pasua nga X më 2014 dhe Divide më 2017. Në këtë mes, ai hoqi publikoi projektin No. 6 Collaborations më 2019, përpara se të kthehej në matematikë më 2021 me Equals.


“Ndihem paksa kudo në këtë moment. E bëra këtë album si një mënyrë për të kuptuar gjërat që ndodhin brenda kokës sime dhe jam jashtëzakonisht krenar për të”, shkroi këngëtari në Instagram.


“U zgjova sot në mëngjes dhe thjesht u ndjeva më i lehtë. Më i lehtë se albumi është në botë dhe më i lehtë që njerëzit po lidhen me të në një nivel kaq të thellë dhe kuptimplotë”, shtoi ai.


Comments are closed.