Take a fresh look at your lifestyle.

Fillon projekti më i madh në Prishtinë, unaza e qytetit

Komuna e Prishtinës ka filluar punimet e radhës.

Kësaj radhe, kanë filluar punimet në përmbylljen e një të pjese të unazës së qytetit.

Kështu ka bërë të ditur drejtori për Investime Kapitale në Komunën e Prishtinës, Krenar Xhaferi.

Projekti në fajlë do të lidhë rrethrrotullimin e Arbërisë me atë të Lakrishtës.

Sipas Xhaferit, projekti në fjalë është i shumëpritur për qyetarët e Prishtinës dhe jo vetëm.

Në nisjen e punimeve të këtij projekti mori pjesë edhe i pari i kryeqytetit, Perparim Rama.

Ky është njoftimi i plotë i Xhaferit:

Filluan punimet në realizimin e njërit ndër projektet më të rëndësishëm për Prishtinën, përmbylljen e një pjese të Unazës së qyteti.

Ky projekt është i shumëpritur për qytetarët e Prishtinës dhe jo vetëm.

Projekti lidhë rrethrrotullimin e Arbërisë me atë të Lakrishtës.
Bashkë për Prishtinën çfarë e duam!

Comments are closed.