Take a fresh look at your lifestyle.

Gjobë 500 euro, pesë pikë negative dhe një vit heqje e patent shoferit, për ferizajasin që tejkaloi shpejtësinë e lejuar – Lajmet e funditGjobë 500 euro, pesë pikë negative dhe një vit heqje e patent shoferit, për ferizajasin që tejkaloi shpejtësinë e lejuarFoto: Laura Hasani
Policia e Komunakacionit Rrugor në rrugën “Driton Islami” në Ferizaj ka ndaluar shoferin B.M. 19-vjeçar i cili me veturë ka bërë tejkalimin e shpejtësisë, ku në zonën e kufizimit 50 km/h ka zhvilluar shpejtësi 117 km/h.


“Policia i shqiptoi një gjobë kundërvajtëse sipas ligjit të komunikacionit rrugor me dënim 500 euro, 5 pikë negative dhe një ( 1 ) vit masë mbrojtëse, heqje e patentë shoferit”, thuhet në njoftimin e Policisë, raporton Zeri.info.


Me këtë rast, Policia Rajonale në Ferizaj apelon tek shoferët e automjeteve që të respektojnë shpejtësinë shenjat e komunikacionit.


Veprimet e tilla rrezikojnë direkt jetën e tyre dhe pjesëmarrësve tjerë në komunikacion dhe fton qytetarët të bashkëpunojnë me policinë.


Për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, të njoftojnë menjëherë policinë, stacionin më të afërt, apo përmes aplikacionit digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdestarë : 192 ,0290/326-250 & 0290/322-406. Të dhënat e juaja do të ruhen në konfidencialitet të plotë.  /Zëri


 


 


Comments are closed.