Take a fresh look at your lifestyle.

KFOR-i në mbështetje të popullit kosovar dhuron vullnetarisht gjak – Lajmet e funditKFOR-i në mbështetje të popullit kosovar dhuron vullnetarisht gjak
Mbi 60 ushtarë të KFOR-it dhe personel civil dhuruan vullnetarisht gjak në kampin “Bondsteel” për të mbështetur Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut dhe popullin e Kosovës.


“Dhurimi i gjakut është gjest vullnetar, personal dhe i fortë altruizmi që tregon përkushtimin e pjesëtarit të KFOR-it për të mbështetur popullatën e Kosovës edhe përtej thirrjes së detyrës, siç thuhet me fjalën ‘angazhim’ prezent në moton e KFOR-it”, raporton Zeri.info.Image

Comments are closed.