Take a fresh look at your lifestyle.

Konjufca vërejtje ministrave: Herave tjera të vini me kohë në Kuvend, s’është mirë t’ju presin deputetët – Lajmet e funditKonjufca vërejtje ministrave: Herave tjera të vini me kohë në Kuvend, s’është mirë t’ju presin deputetëtFoto: Laura Hasani
Seanca e sotme e Kuvendit nisi me një vërejtje që kryeparlamentari Glauk Konjufca ua dha ministrave.


Konjufca tha se ata duhet të shkojnë me kohë në Kuvend, duke ua kujtuar që seanca e sotme ishte caktuar të niste në orën 10:00.


“Ministrat po ashtu duhet ta kuptojnë që duhet të jenë me kohë në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Kjo seancë është caktuar për në orën 10:00”, tha Konjufca.


“Për herë të tjera.. Sepse nuk është mirë që Parlamenti t’ju pres, dhe deputetët..”, shtoi kryeparlamentari.


Comments are closed.