Take a fresh look at your lifestyle.

Luizi gudulis Oltën, ajo heq bluzën nga sikleti (Video)

Të qëndrurit si një trup i vetëm me Oltën, kjo gjë nuk e ndaloi aspak Luizin të përqafohet e të rri shtrirë me Kiarën. Ai i tha Oltës të shkonin te shtrati i Kiarës dhë të rrinin atje dhe siç ishin futur të dy me një bluzë.

Ata u shtrinë mbi Kiarën, ku Luizi nisi ta përkëdhelte dhe ta përqafonte atë kjo oasi Luizi ishte semure dhe kishte dhimbje koke andaj Kiara dhe vajzat u munduan qe ta  qetesojne me sa kane mundesi.

Momenti u shoqërua edhe me batuta të shumta, pasi në të njëjtin krevat ishin shtrirë Luizi, Kiara, Olta e Dea. Luizi nuk i ndali ngacmimet as ndaj Oltës. Ai e gudulisi këtë të fundit, ç’ka shtyu Oltës të hiqte bluzën, që me rregull nuk lejohet.

Luizi dhe Olta e kane larguar disa here bluzen ndersa rregullat kane thyer edhe shume banore te tjere pothuajse te gjithe, mbetet te shihet deri te marten nese ata do te fitojne 20 mije euro.Shiko videon:

Comments are closed.