Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

ajo

“Fillimisht unë, pastaj ajo” (VIDEO)

Marokenët deri më tani i kanë festuar fitoret e tyre kryesisht me familjet e tyre dhe në plan të parë ishin nënat, ata treguan respekt të madh me puthje në ballë, ashtu si gjithë ekipi dhe Hakimi pas çdo ndeshje i afrohej nënës dhe e…