Take a fresh look at your lifestyle.

“Fillimisht unë, pastaj ajo” (VIDEO)

Marokenët deri më tani i kanë festuar fitoret e tyre kryesisht me familjet e tyre dhe në plan të parë ishin nënat, ata treguan respekt të madh me puthje në ballë, ashtu si gjithë ekipi dhe Hakimi pas çdo ndeshje i afrohej nënës dhe e falënderonte me këtë gjest.

Tani është shfaqur një video në të cilën shihet gruaja e tij Hiba Abouk duke i dhënë leksione, derisa thuhet se eshte duke i shpjeguar me inat Hakimit se ai duhet të vinte i pari tek ajo dhe të mos shkonte çdo herë tek e ëma.

Zonja ia ka shpjeguar gjithçka bukur, ndërsa pranë tij ishte shoku i skuadrës Hakim Ziyech, i cili qeshte.

Mirepo kjo eshte vetem hamendesim nga gjuha e trupit qe ajo perdor e qe  ne rrjet nga publiku thuhet se eshte per kete arsye.

Në rast të fitores ndaj Francës të mërkurën mbrëma, Hakimi do të ketë një shans, nëse nuk e bën, ai do të jetë në telashe të mëdha nga gruaja e tij.

Shiko videon:

Comments are closed.