Take a fresh look at your lifestyle.

S’jam Luizi unë që ofendoj me dashje/ Luizi reagon ashpër

Pasi Bjordi votoi pro për të nxjerrë Luizin dhe Efin nga dhoma e izolimit, ky i fundit duket se shprehu pendesë Bjordi u përfshi emocionalisht dhe qau në oborr, pasi në shtëpi u krijua një debat i ashpër për këtë çështje.

Armaldo i tha Bjordit se nuk ka pse nxjerr lot, për një veprim që ai e mori me vetëdije të plotë ‘Maestro’ i cilësoi si lot krokodili, lotët e Bjordit dhe shtoi se ai po vitimizohej ne kete situate.

Nga ana tjetër, Olta nxiti më shumë debatin, duke i thënë Bjordit të përgjigjej, sepse me Armaldon është duke folur kurse në debat u përfshi edhe Luizi, i cili i tha Bjordit se është ndjerë i ofenduar.

Kjo për shkak se Olta i tha atij që pse e nxorri atë jashtë izolimit. Luizi i tha Bjordit se ai u ndikua nga Olta, pasi votoi pro ndersa te mendimit se Bjordi eshte ne grupin e Oltes ishin edhe banoret tjere.

Comments are closed.