Take a fresh look at your lifestyle.

Manastiri i Deçanit, pikë kyçe në takimin e Von Cramonit dhe sekretarës së “Europa Nostrës” – Lajmet e funditManastiri i Deçanit, pikë kyçe në takimin e Von Cramonit dhe sekretarës së “Europa Nostrës”
Viola von Cramon, raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian ka bërë të ditur se është takuar me me sekretaren gjenerale të organizatës “Europa Nostra”.


Ajo më tej tha se kanë biseduar për nevojnën për ta përmirësuar mbrojtjen e trashigimisë kulturore të rrezikuar në të gjithë Evropën.


Von Cramon më tej tha se në fokus të bisedës kishin çështjen e Manastirit të Deçanit.


Ajo këtë e bëri të ditur përmes një postimi në rrjetin social “Twitter”. /ZëriOpen and productive meeting with the SecGen of @europanostra about the need to improve the protection of endangered #CulturalHeritage throughout #Europe, with the particular focus on @DecaniMonastery and destroyed cultural heritage in Ukraine ë. pic.twitter.com/3jWJ0hroiq


— Viola von Cramon (@ViolavonCramon) July 14, 2022

Comments are closed.