Take a fresh look at your lifestyle.

Mësohet se çka bën me nga 10 mijë eurot e fituara finalistët e eliminuar të Big Brotherit

Finalistët e eliminuar kanë fituar nga 10 mijë euro secili prej tyre, të ndara nga çmimi i madh prej 200 mijë euro. Tre ish konkurrentët e eliminuar finalistë, Vedat Bajrami, Juliana Nura, Artan Thaçi dhe Mbresa Hajrullahu kanë tërhequr çeket e tyre me vlere prej 10 mijë eurosh për secilin prej tyre.

Ky ishte çmimi i premtuar, për të cilin në një prej netëve Prime kishte vendosur ish konkurrenti tjetër BBVK-së, Andi Artani. I gjendur pranë një zgjidhjeje të vështirë, Andi kishte zgjedhur që të gjithë finalistët të shpërblehen me nga 10 mijë euro nga çmimi i madh.

Banori i pare i larguar nga shtepia, ishin cifti Alisa dhe Urime, ndersa i fundit aktori Vedat Bajrami. E pas perfundimit te ketij spektakli, ne media u zbulua se kush ishte Vellai i madhe i cili me zerin e tij u be ikon e BBVK-se. Kengetari Genc Salihu, ishte lexusi i te gjitha njoftimeve me ze, si njofutsi nga Vellai i madh.

Big Brother Vip Kosova, ka qene spektakli me i madhe i realizuar ndonjehere ne vendin tone, duke permbajtur fytyra te njohura publike te cilet jane mjafte te dashur per publikun shqiptar, te cilet me voten e tyre shprehshin dashurine per te mbajtur te preferuarin brenda ne shtepi.

Comments are closed.