Take a fresh look at your lifestyle.

Senati i UP-së thërret mbledhje të jashtëzakonshme për profesorin Bejta – Lajmet e funditSenati i UP-së thërret mbledhje të jashtëzakonshme për profesorin BejtaFoto: Laura Hasani
Senati i Universitetit të Prishtinës ka thirrur mbledhje të jashtëzakonshme për të diskutuar në lidhje me ‘shkeljet e shkeljet e përsëritura disiplinore, joakademike dhe joetike’ të profesorit Bekim Bejta, ka bërë të ditur Parlamenti Studentor.


Parlamenti Studentor e ka mirëpritur këtë vendim të cilin e ka marrë rektori i UP-së, Qerim Qerimi.


“Parlamenti Studentor mirëpret vendimin e Rektorit Prof. Dr. Qerim Qerimi i cili ka thirrur mbledhje të jashtëzakonshme të Senatit të Universitetit të Prishtinës”.


“Në mbledhjen e cila do të mbahet nesër, do të diskutohet dhe do të merret vendimi lidhur me shkeljet e përsëritura disiplinore, joakademike dhe joetike të Prof. Asoc. Dr. Bekim Bejta, mësimdhënës në Departamentin e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze në Fakultetin e Filologjisë”.


“Përfaqësuesit e Parlamentit Studentor, studentët senatorë, do të jenë të zëshëm dhe të vendosur për të kërkuar masa radikale, përfshirë përjashtimin e profesorit në fjalë”.


Ky parlament gjithashtu bëri të ditur se do të mbështesë dy protestat e thirrura për nesër ndaj profesorit në fjalë.


“Në të njëjtën kohë, Parlamenti Studentor si organi më legjitim i përfaqësimit të studentëve, mbështet dy protestat e thirrura për nesër, nga ora 10:00 dhe 12:00, para Fakultetit të Filologjisë dhe para Rektoratit të Universitetit të Prishtinës”.


Comments are closed.