Take a fresh look at your lifestyle.

SHBA-ja e mbështetë tranzicionin e FSK-së në forcë mbrojtëse territoriale – Lajmet e funditSHBA-ja e mbështetë tranzicionin e FSK-së në forcë mbrojtëse territoriale
Ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier, njofton se sot ka pasur mysafirë.


Në llogarinë e tij në Twitter ai shprehet se ndjehet i kënaqur të mirëpresë për një vizitë në Kosovë ambasadoren Kate Marie Byrnes dhe Gjeneral Major Lasica nga Komanda Evropiane e ShBA-së.


“SHBA-ja e mbështetë plotësisht tranzicionin gjithëpërfshirës të FSK-së në një forcë mbrojtëse territoriale multi-etnike, profesionale, të ndërveprueshme nga NATO. Krenar për bashkëpunimin tonë të vazhdueshëm dhe të shkëlqyer”, shkroi Hovenier në postimin e tij.

Pleased to welcome Amb Byrnes and Maj Gen Lasica from @US_EUCOM for a visit to Kosovo. The U.S fully supports KSFës comprehensive transition into a multi-ethnic, professional, NATO-interoperable territorial defense force. Proud of our continuous & excellent cooperation. pic.twitter.com/IVjCYQ17VE

— Ambassador Jeff Hovenier (@USAmbKosovo) March 22, 2023

Comments are closed.