Take a fresh look at your lifestyle.

Shqiptarët e Ameriksës protestojnë të enjtjen kundër “presionit ndaj Kosovës” në dialog – Lajmet e funditShqiptarët e Ameriksës protestojnë të enjtjen kundër “presionit ndaj Kosovës” në dialogFoto: Ilustrim / Zëri
Të enjten, më 16 mars, shqiptarët e Amerikës do të protestojnë kundër asaj që e quajnë “presionit ndaj Kosovës”.


“Udhëheqësit e Kosovës dhe populli i saj, bashkë me ne, nuk guxojmë të lejojmë apo legjitimojmë defunksionalizmin e shtetit të Kosovës”, ka njoftuar në Facebook veprimtari shqiptar në SHBA, Uk Lushi.


“Gjaku i dëshmorëve të UÇK-së, viktimave dhe puna e miliona shqiptarëve nuk duhet të shkelet”, ka shkruar tutje Lushi.


“Të enjten, me Kosovën dhe për Kosovën, për drejtësi, të gjithë bashkë”, thuhet tutje në njoftimin e Lushit i cili ka dhënë edhe informacione tjera për lokacionet e protestës dhe organizatorët.Comments are closed.