Take a fresh look at your lifestyle.

Syla për sulmin ndaj tij: Prokuroria nuk më ka kontaktuar ende

Gazetari Valon Syla, ka thënë se ende nuk është kontaktuar nga Prokuroria mbi procesin rreth rastit të tij ku u sulmua nga tre persona të dyshuar javën e kaluar.

Syla përmes një reagimi në Facebook ka thënë se është i habitur me një gjë të tillë.

“Nuk i di saktësisht këto procedurat penale por diçka po me habit shumë në rastin e sulmit tim. Prokuroria/prokurori, as ai kujdestar e as ai që është caktu më vone, nuk më kanë kontaktu ende zyrtarisht. Prokuroria nuk me ka dhënë asnjë dokument rreth rastit tim, bile ende zyrtarisht nuk më kanë tregu kush është prokuror i rastit”, ka shkruar ai.

Ai madje ka thënë se nuk është njoftuar as nëse është mbajtur seancë për caktimin e paraburgimit të personave që e kanë sulmuar.

“Prokuroria/gjykata, trupi gjykues i procedurës paraprake, nuk me kane njoftu qe është mbajte seance për caktimin e paraburgimit të personave të dyshuar. Nga mediat jam informuar dhe kisha pas qejf me qene prezent unë ose avokati im. Ende nuk jam njoftu zyrtarisht për caktimin e paraburgimit, pra nuk e kam aktvendimin”, ka shtuar ai.

Syla ka thënë se ngjashëm kishte ndodhur me të edhe në rastin e kaluar.

“Unë besoj në drejtësi, por nuk po me doket në rregull kështu. Njëjtë ma kanë bo edhe ne rastin e parë, kur sulmuesi u dënua vetëm 4000 euro dhe pak ditë paraburgim”, ka thënë ai në fund.

Comments are closed.