Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

kërkesë

Fifi i bën një kërkesë publikisht Edi Ramës

Nëpër intervista dhe jo vetëm, Fifi shpesh përmend një detaj, mungesën e pasaportës shqiptare.Përkundër faktit që është një prej artisteve më të suksesshme dhe prej vitesh jeton në Shqipëri, në një paradoks të pashoq, as me dekret e as…