Take a fresh look at your lifestyle.

Udhëtimi luksoz i Vitit të Ri në Paris, ukrainasit të zemëruar me zëdhënësen e rojes kufitare

Kulla e shkëlqyeshme Eifel, makina të shtrenjta, festa të mëdha. Nëse shikoni fotot e Ivanna Plantovskaya, oficere e shtypit e rojes kufitare të Ukrainës në Odessa, mund të mendoni se nuk ka luftë.

Postimet e saj të fundit tregojnë jetën në luks, ndërkohë që një pjesë e madhe e popullsisë së Ukrainës nuk ka energji elektrike, ujë dhe strehim të ngrohtë. Zemërimi në vendlindjen e saj është po aq i madh.

Udhëtimi në Paris nuk është i vetmi që Plantovskaya ka bërë që nga shpërthimi i luftës. Një foto me bikini në plazh pasohet nga një tjetër me uniformë në mes të luftës.

Ukrainasit kishin pritur diçka ndryshe nga një oficer që punon në kufi.

Një valë komentesh urrejtjeje vërshoi llogaritë e saj në rrjetet sociale. Plantovskaya tani e ka bërë private llogarinë e saj Tiktok dhe ka çaktivizuar profilet e saj në Facebook dhe Instagram, por shumë vonë.

“Një luftë ka filluar”

Pamjet e fotografive të Plantovskaya po bëjnë xhiron në rrjetet sociale.

E reja detyrohet të reagojë dhe poston një screenshot me mesazhe të zemëruara.

Ajo komentoi: “Kjo është vetëm 0.00001 për qind e mesazheve që marr. Dikush arriti të nisë një luftë në vend”.

Disa ukrainas mbajtën anën e Plantovskaya. Në fund të fundit, nuk mund të ndalohet të bësh një jetë “të bukur”.

Pra, ndërsa ukrainasit po luftojnë në vijën e parë të frontit, një luftë po shpërthen në profilet e internetit të Plantovskaya.

Comments are closed.