Take a fresh look at your lifestyle.

“Vivien të puth Geti”, Getinjo i dërgon mesazh nga koncerti

Konkurrentja e formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, Vivien është surprizuar plot dy herë nga “Vëllai i Madh”, vetëm gjatë natës Prime. Një herë nga nëna, e radhën tjetër nga Getinjo.

Kësisoj, e ftuar në dhomën e rrëfimeve, Vivien i është shfaqur një video nga një koncert i Getinjos, brenda të cilit bashkë me publikun pjesëmarrës, ai e ka përshëndetur të dashurën e tij.

Videoja, e shoqëruar me goxha brohoritje si dhe entuziazëm, e që shfaqi porosinë “Të puth Geti” e ka emocionuar pafund Vivienin. Por, për ta parë reagimin e saj, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Comments are closed.