Take a fresh look at your lifestyle.

Vjen një zarf në BBVA, çka ka për tu thënë Vëllai i Madh kësaj radhe banorëve

Një zarf i ri ka mbërritu pasditen e sotme në BBVA, të cilin e ka hapur Luizi. Ku tregohet një lojë zbavitëse për finalistët gjatë ditës së sotme.

Në oborr ndodhet tavolina me akullore për secilin banorë, por dhe dënimet përkatëse gjithashtu.

Ata duhet që të tërheqin gotën e mbushur me ujë nëpërmjet letrës higjenike, e kjo sfidë do të quhet e fituar në rast se banorët do të arrijnë ta pozicionojnë gotën në kuadratin e fundit të akullores.

Fituesi i lojës përfiton si shpërblim 1 mijë euro. Ndersa banoret kane shkuar menjehere te luajne pasi kane kerkuar shume shpesh te kene lojera qe ta kalojne kohen me shpejt.

Comments are closed.