Take a fresh look at your lifestyle.

Zgjedhjet në veri, mblidhet KQZ-ja – Lajmet e funditZgjedhjet në veri, mblidhet KQZ-ja
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë sot mbledhjen e radhës, ku do të diskutojë për zgjedhjet në veri.


Në rend dite në mbledhjen e sotme është edhe njoftimi me vlerësimi e rrezikut për QV-të për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Mitrovicë e veriut, Leposaviq, Zveqan dhe Zubin Potok, transmeton Zeri.info.


Rendi i ditës:


1. Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së


2. Raportet e Këshillave të KQZ-së


Këshilli për Operacione Zgjedhore


– Raport nga KKZ-të në komunat Mitrovicë të Veriut, Zubin Potok, Leposaviç dhe Zveçan


për Qendrat e Votimit


-Njoftim me vlerësimi e rrezikut për QV-të për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në


komunat: Mitrovicë e veriut, Leposaviq, Zveqan dhe Zubin Potok.


-Shqyrtimi dhe miratimi i numrit të fletëvotimeve që shtypen për zgjedhjet e


jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin


Potok, si dhe numrit të fletëvotimeve dhe broshurave që shtypen për zgjedhjet e parakohshme


për kuvende në Komunat e Zveçanit dhe Leposaviqit


-Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për rritjen e numrit të votuesve për vendvotime për


zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të komunave: Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok,


Leposaviq dhe Zveçan, si dhe zgjedhjet e parakohshme për kuvendet e Komunave: Zveçan


dhe Leposaviq,


-Shqyrtimi dhe miratimi i propozimeve të KVV-të për zgjedhjet e jashtëzakonshme për


Kryetar Komune në Mitrovicë të Veriut, Zubin Potok, Leposaviç dhe Zveçan,


-Shqyrtimi dhe miratimi i Analizës se bazës së shenimeve të departamentit të pensioneve,


Ministria e Financave, Punes dhe Transfereve


Këshilli Mbiqkyrës për Informim Publik


-Shqyrtimi dhe miratimi i Llogos dhe dizajnit të produkteve të IP per zgjedhjet e


jashtëzakonshme për Kryetar të komunave: Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe


Zveçan, si dhe zgjedhjet e parakohshme për kuvendet e Komunave: Zveçan dhe Leposaviq


3. Të ndryshme


Comments are closed.