Take a fresh look at your lifestyle.

Bislimi: Listës Serbe nuk i interesojnë serbët e Kosovës – Lajmet e funditBislimi: Listës Serbe nuk i interesojnë serbët e Kosovës
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, ka thënë se Listës Serbe në nuk i interesojnë serbët që gjenden në Kosovë.


Në një intervistë për RTK-në ai po ashtu ka folur edhe për mundësinë dhe  kërcënimet e Listës Serbe për rrëzimin e Qeverisë.


Më tutje Bislimi është shprehur se Qeveria nuk ka nevojë të shkarkohet Rakiq, pasi Qeveria po e dekonspiron atë ditë për ditë.


Sipas tij, kabineti qeveritar ka 18 anëtarë të kabinetit dhe është apo nuk është Rakiq në qeveri, nuk ka fare rëndësi.


“Qeveria e Kosovës ka 18 anëtarë të kabinetit. 15 ministra. 2 zv/kryeministra dhe një kryeministër. Në kushte normale këta janë anëtarët e kabinetit”, thotë Bislimi.


Ai po ashtu është shprehur se për të treguar se Lista Serbe është e Beogradit dhe jo serbëve të Kosovës, janë Rakiq dhe Radojçiq.


Comments are closed.