Take a fresh look at your lifestyle.

“Cop mishi me dy sy, krimb i vogel, burracak”, Kejvina dhe Luizi përplasen ashpër

Kejvina dhe Luizi janë përplasur në një debat të fortë sonte në spektakël, pas një komenti nga ky i fundit.

Ka pasur një debat, ku Kejvina ka shpërthyer në ofendime duke e quajtur “burracak, krimb të vogël apo edhe cop mishi me dy sy”.

Pjesë nga debati:

Kejvina: Kjo është normale, ja ta tregojë Luizit!

Luizi: Ajo më tha që vetëm kostumin ke të bukur.

Kejvina: Ky është limiti, shembulli më i keq i njeriut në shtëpi, nëse kjo situatë tejkalohet, unë largohem direkte nga emsioni. Si thotë ky qepe

Tea: Unë nuk e di si e mban publiku këtu!

Arbana: Ju lutem, se jeni shembull, jini të sjellshëm. Kejvina e kuptoi që ai të ofendoi, por s’mund të përgjigjësh kështu me ofendime!

Kejvina: Unë i kam dalë përballë fytyrave si Luizi, nuk e toleroj këto! Ky krimb i vogël të më flas mua. Je një burracak.

Shiko videon:

Comments are closed.